ASTROLOGIE KARMICA PDF

Attachment: descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak. Home RomanaAstrologie KarmicaDescopera elementele care definesc. Karma-Astrologie: das Horoskop als Spiegel vergangener Leben. by Dorothée Koechlin de karmica, 3. Astrologia karmica by Dorothée Koechlin de Bizemont. Astrologia karmica I; Author: Schulman, Martin; Book condition: Used; Binding: Paperback; ISBN L'Astrologie dans l'écriture.

Author: Zolokree Kataur
Country: Suriname
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 27 May 2004
Pages: 349
PDF File Size: 4.8 Mb
ePub File Size: 8.27 Mb
ISBN: 828-1-58034-460-1
Downloads: 53165
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezirisar

Aceste caracteristici le are si n prezent, mai ales n prima parte a vietii.

Printre misiunile sale este si necesitatea crearii unei existente sigure si sa puna un accent deosebit pe ndeplinirea ndatoririlor. Din cauza lipsei capacitatilor practice, n vietile anterioare nu era n stare de a-i ajuta pe altii. Si n ncarnarea actuala are la dispozitie rapiditatea karmiac vorbire si n gndire, deci si o buna capacitate de karmicx. La greci, Apollo zeul Soare ucide Pitonul lnga Delphi iesind victorios din eclipsa. Deseori ajunge la conflicte cu anturajul si nu gaseste sprijin exterior pentru nchipuirile sale.

Cteva dintre Spiritele evoluate cu aceasta pozitie au experimentat Constiinta Cosmica ntr-o viata trecuta.

descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak |

Desi este ultimul care ar accepta sa admita deschis acest lucru, nu observa att de mult pe ceilalti ct se observa pe sine.

Misiunea Karmica trebuie sa o nceapa cu faptul ca, pe un anumit teritoriu de activitate, trebuie sa depuna o munca mai aprofundata. Intuitia este responsabila de ideile noi si de potentialurile care se nasc, pornind de astfologie situatiile existente la un moment dat. Si n perioada maturitatii avea greutati n construirea unei existente solide si a unei baze materiale sigure.

Advanced Book Search Browse by Subject. Este ntotdeauna prins n mrejele gndirii sale.

ASTROLOGIE KARMICA

Se straduia sa cunoasca adncimile si misterele vietii, si deseori avea contacte cu persoane care traiau la marginea societatii, n afara legii. Trebuie sa nvete a privi critic lucrurile, buna sa credinta o nseala deseori.

Poate fi un bun sfatuitor sau ghid pentru persoane mult mai n vrsta sau mult mai tinere. Pentru acest lucru i este foarte necesar sa puna sub semnul ntrebarii toate rezultatele avute pna n prezent. Va ncepe sa vada limitele pe care si le impun ceilalti prin limbaj, si va astorlogie sa raspunda ideilor si nu cuvintelor lor. Sign up to receive offers and updates: Finalmente, este destinat sa fie servitorul impersonal al umanitatii.

Este un om caruia nu-i place sa i se compare soarta cu a altora. Din cauza naturii sale prea directe apar conflicte permanente cu partenerul, deseori ncapatnarea si ndaratnicia l duc la divort. Cele mai mari lectii ale sale se nvrt n jurul tentatiei sale de a controla curgerea rului, marea sa fericire consta n a aprecia frumusetea sa fara astrokogie o modifice.

  LIBER JURATUS PDF

Se straduieste foarte mult sa-i impresioneze pe ceilalti, nsa nu face suficient karmida pentru a kxrmica o deplinatate a facultatilor pentru el nsusi.

Nodos lunares y reencarnacion. Astrologia karmica I

Continua sa creada ca trebuie sa lupte pentru lucrurile de care are nevoie pentru ca nu-si da seama ca le-a cstigat deja. Totdeauna va fi tentat sa se apuce de multe si sa termine putine lucruri, curiozitatea i distrage atentia. Nativii pot avea o infirmitate care-i va aduce ntr-o experienta aproape de moarte moarte clinicaastfel vor avea o noua apreciere a vietii, ochii spirituali fiindu-le deschisi.

Din lenevie, evita acele situatii n care putea fi atras de sentimente sau pasiuni. Manifesta frica de a jarmica, de confuzii sau neclaritati. Va teroriza orice persoana care ncearca sa-l scoata din aceasta situatie, pentru ca atunci cnd acesta i va asculta toate ranile interioare din vietile anterioare, iarmica si necazurile, nca nici nu a nceput sa vorbeasca despre ele.

Regulamente severe i dominau vietile anterioare, cnd se straduia ca totul sa se deruleze conformplanului, nelund n considerare criteriile umane.

Semnul astropogie care se afla Semnul Sud Lunar indica sistemul de valori din vietile anterioare care trebuie regenerate. Doar cu o aspectare potrivita, aceasta pozitie a Nodului Nord Lunar va stabili substanta a ceea ce va conduce la o a doua nastere.

marmica

ASTROLOGIE KARMICA

Se straduia sa gaseasca pentru orice lucru o explicatie la ndemna, interesul i s-a ndreptat exclusiv catre lucrurile astrologle. Este un mare nomad din punct din vedere mental, calatorind mereu ntr-o expansiune a constiintei sale; impulsurile sale nervoase slabesc din intensitate numai pentru o clipa, cnd gaseste o oaza care i ofera temporar adapost.

Toate caile prin care comunica si dialogheaza vor fi puse una dupa alta la examene. Trebuie sa realizeze o armonie ntre interesele comunitatii si credinta sa personala, chiar daca acest lucru i este greu. Barbatul si Femeia sunt doua polaritati, doua asteologie energetice, doua manifestari complementare, care mpreuna formeaza OMUL.

Semnul n care se afla Nodul Sud arata modalitatile prin care nativul permite dorintei si pasiunii din vietile anterioare sa-l preseze.

Sunt persoanele cele mai metodice, prudente, cu putere de concentrare si materializare, se ncarca energetic mergnd cu picioarele goale pe pamnt sau lucrnd astrolobie, prin contact cu natura sau mai simplu, facnd ordine sau curatenie prin colectii sau n casa.

  ASTM D1242 PDF

Era legat sentimental de familie, ceea ce i mpiedica independenta. Procednd astfel el si testeaza permanent puterea de ramne la naltime. S-a nascut cu misiunea de a pune n planul al doilea patimile si dorintele de dominare care-i dirijau viata anterioara, si n care era nefericit din cauza nemultumirii interioare permanente, nu si gasea linistea si seninatatea. Orgoliul si sentimentul superioritatii dezvoltat n vietile anterioare i ngreuneaza ntr-o mare masura axtrologie. Astfel, si-a ngradit capacitatile ntr-o foarte mare masura.

Pna la urma si da seama ca, fara un partener permanent, viata nu are nici un sens. Pamntul reprezinta nivelul fizic si concret, simbolizeaza soliditatea, stabilitatea, fermitatea, echilibrul, simtul practic, materialismul, posesivitatea, spiritul rational si analitic, conservatorismul, rabdarea, perseverenta, tipul cu picioarele pe Pamnt, astrolgoie o natura rece si uscata.

Daca Lilith se afla pe Nodul Sud Lunar atunci se prezinta n primul rand n contexte matriarhale. Nativul va trebuie sa constientizeze ca majoritatea negativitatii sale interioare nu este legata de viata prezenta, ceea ce exista este doar modul sau de a continua sa gndeasca la o piedica care deja a fost nlaturata.

Vietile anterioare le-a mpletit cu idealismul sau si cu iubirea de oameni, ceea ce l caracterizeaza si n actuala ncarnare. Din momentul n care nu-i place deloc sa depinda de ceilalti, modul sau de a fi loial este de-a dreptul nselator.

Sa nu mai vorbim de unele religii care din start si-au limitat posibilitatile spirituale prin excluderea femeilor din treburile importante, barbatesti, crestinesti si salvatoare ale omenirii. Orice ar alege sa faca, va fi ntotdeauna haos n viata sa pentru ca este un extremist. Maturitatea ncepe n momentul n care se simte nu numai ca oparte a unui ntreg, ci continnd esenta ntregului Univers.

Nativul trebuie sa-si caute o raportare mai fireasca la realitatile vietii fizice si sa-si foloseasca aptitudinile psihice pentru a evolua si a-i ajuta si pe altii sa evolueze, altfel riscnd sa faca mari confuzii si sa-si canalizeze n mod gresit eforturile. Va trebui sa nvete cum sa-si ajusteze viata n fanta mozaicului realizata de vietile celor din jurul lui.